Over ons

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

Meet the Team

Al onze experts hebben hun eigen vakgebieden waarin ze een kei zijn.
Maar samen zijn ze een onverslaanbaar team dat klaarstaat om uw bedrijf nog succesvoller te maken.

Dave

Dave

Art Director

Matanja

Matanja

UI Designer,Webdesigner

Mark

Mark

UX Designer,Developer

Fatih

Fatih

UX Designer,Owner,Sales Manager,Developer

Over ons

OnstaanHet begon allemaal tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim. Deze opleiding leerde me hoe producten of diensten het beste kunnen worden gekoppeld aan een specifieke doelgroep. Online én offline. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en grafische vormgeving vormden een uitdaging voor mij. Toen ik ontdekte hoe achterhaald en gebruiksonvriendelijk veel websites waren, was voor mij de keuze snel gemaakt. Dit was mijn werkveld. Tijd voor een eigen bedrijf!

Nachtelijke uurtjesEen studie in combinatie met twee baantjes betekende dat ik pas in de late uurtjes tijd had om mijn ideeën verder uit te werken. Mijn enthousiasme in combinatie met het inzetten van freelance studenten bleek een goede formule. Al snel waren de eerste websites klaar voor gebruik. Een aantal positieve reacties en goede zakelijke relaties verder, besloot ik mij volledig te richten op deze droom.

Op dit moment geniet ik dagelijks van het feit dat ik de stap heb durven zetten om voor mijzelf te beginnen. Steeds meer bedrijven en particulieren weten me te vinden en in de afgelopen tijd heb ik ontzettend veel werk mogen verrichten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Ik kan zeggen dat ik trots ben op wat we met het team van Huqson tot dusver hebben neergezet. Mijn enthousi- asme en doorzettingsvermogen zijn beloond. En die nachtelijke uurtjes? Die breng ik nog steeds liever werkend dan slapend door.

GroeiDe afgelopen jaren hebben we als bedrijf een grote groei doorgemaakt. Net zoals we onze klanten met ons mee zien groeien. Mede dankzij het werk dat wij voor ze maken. Of dat nu webdesign, online marketing, grafische vormgeving, huisstijl, drukwerk, bedrijfskleding, fotografie, content of hosting is. Een persoonlijke benadering, korte lijnen en samenwerken met u zijn de kernpunten van onze dienstverlening. Uw uiterste tevredenheid over het eindresultaat én over het proces, daar gaan we voor.

Kortom: u dirigeert, wij creëren de symfonie!


Fatih Kilic
Oprichter Huqson

Onze opdrachtgevers

Bekijk ons werk

home_img6
Harry van Hunen

Harry van Hunen

Voertuigreclame, Hosting, Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

home_img6
Esu Masterclasses

Esu Masterclasses

Vormgeving, Webdesign

home_img6
Nida DenHaag

Nida DenHaag

Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

meer werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem contact op