Bedankt 2014

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

Bedankt 2014

Aan het einde van vorig jaar werd er een bijzonder opmerkelijke voorspelling gedaan voor 2014. Namelijk dat 2014 een topjaar voor de ijsvogel zou worden. En zo geschiedde. Op waarneming.nl zijn ruim 25.000 ijsvogels gemeld. Het aantal uurhokken met meldingen van ijsvogels nam met maar liefst 69% toe.

Toen ik dit las, dacht ik meteen: “dan hebben die ijsvogel en ik toch echt iets gemeen. Want 2014 was voor mij ook een topjaar!” Ook ik creëerde mijn eigen ‘uurhok’ aan de Talhoutweg, waar ik heel wat uurtjes heb doorgebracht en bezig ben geweest met leuke projecten. Steeds grotere projecten voor grotere klanten. Echt gaaf! Nog zo’n hoogtepunt in 2014: de uitbreiding van het kantoor door er een fotostudio en kleine drukkerij te maken. Zo kan ik op elk gewenst moment foto’s maken en mooie ontwerpen afdrukken. Niet meer afhankelijk van een fotograaf of drukkerij. Dat voelt goe-oe-oed!

BEDANKT-2014_2594x1007

Uiteraard waren er ook minder leuke moment. Bijvoorbeeld toen vorige maand iemand probeerde de server uit de lucht te schieten. Het huilen stond me nader dan het lachen. En van de brief die ik van de gemeente kreeg werd ik ook niet echt blij. De drone die ik had gekocht om luchtfoto’s en –filmpjes te maken, mag ik niet gebruiken. Sterker nog, als ik ‘m wel gebruik staat me óf een boete van € 50.000,- óf een celstraf van 6 maanden te wachten. Ja, ehhh… ik had voor 2015 toch echt heel andere plannen, dus die drone heb ik maar opgeborgen. Spijtig genoeg!

Een positief gevoel overheerst. Bedankt 2014! Wat was je een mooi jaar! Niet alleen voor de ijsvogel, maar ook voor mij!

Fatih Kilic

Over de auteur

Fatih Kilic

Het begon allemaal tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim. Deze opleiding leerde me hoe producten of diensten het beste kunnen worden gekoppeld aan een specifieke doelgroep. Online én offline. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en grafische vormgeving vormden een uitdaging voor mij. Toen ik ontdekte hoe achterhaald en gebruiksonvriendelijk veel websites waren, was voor mij de keuze snel gemaakt. Dit was mijn werkveld. Tijd voor een eigen bedrijf!

Plaats een reactie

Onze opdrachtgevers

Bekijk ons werk

home_img6
Harry van Hunen

Harry van Hunen

Voertuigreclame, Hosting, Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

home_img6
Esu Masterclasses

Esu Masterclasses

Vormgeving, Webdesign

home_img6
Nida DenHaag

Nida DenHaag

Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

meer werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem contact op