SpamExperts

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

SpamExperts

Sinds kort maken wij van Fatih Kilic Web & Design gebruik van SpamExperts. Door ons aan te sluiten bij SpamExperts kunnen wij garantie’s geven dat uw mail nooit meer in een SPAM-BOX terecht komt of niet aankomt wanneer u in een blacklist staat van bijv. Hotmail of Gmail.

Waarom kiezen voor het Uitgaande Filter van SpamExperts?Voorkom IP blacklisting
De installatie van het Uitgaande Filter van SpamExperts helpt u om af te komen van zwakke plekken in uw netwerk en brengt de tijd die u kwijt bent met verwijderen terug tot een minimum.

Bescherm uw merk en infrastructuur
SpamExperts zorgt ervoor dat u onderdeel bent van de e-mailbeveiligingsoplossing in plaats van dat u onderdeel bent het probleem, zodat we integriteit en een positieve klantreputatie garanderen.

Voorkom hoge boetes
Nationale wetgevende en controlerende organisaties mogen organisaties hoge boetes opleggen voor het versturen van ongewenste e-mail. Het Uitgaande Filter van SpamExperts is een robuuste oplossing die voorkomt dat uw organisatie beboet kan worden voor het versturen van spam.

Verbeter het beheer van misbruik
Met onze Uitgaande Filter service kunt u heldere en beknopte rapporten die duidelijk maken welke gebruikers / accounts uw aandacht behoeven, en die deze automatisch blokkeert.

Wilt u meer weten of gebruik maken van SpamExperts?
Bel of mail ons! 0578 700 207 of info@fatihkilic.nl

Spam-Experts-2_2594x1007

Duale Toepassing
Het Uitgaande Filter kan worden toegepast in de redundante SpamExperts Hosted Cloud of direct op uw hardware (Local Cloud). Bovendien kan het worden gebruikt als een SMTP server voor uitgaande e-mail (gebruikersauthenticatie) of als een smart host setup (om al het uitgaande verkeer door het systeem om te leiden).

Integratie en Automatisering
SpamExperts levert kant-en-klare add-ons om het Uitgaande Filter volledig te integreren in de bekende controlepanelen en andere e-mailsamenwerkingstools (cPanel, Odin Service Automation, Plesk, Direct Admin, ISPsystem en Open-Xchange).

Ondersteunde E-mailservers
Oplossingen van SpamExperts zijn volledig onafhankelijk en ondersteunen alle SMTP compatibele e-mailservers (onder andere Exchange mail filter, Zimbra mail, Postfix mail filter, Exim, qmail en Lotus).

Rapporten en Ondersteuning
Naast ARF rapporten en automatische gebruikersblokkering, onderhoudt SpamExperts nauwe banden met de RBL bedrijven en beveiligingsbedrijven in de branche. Voor hulp om met hen in contact te komen zijn wij slechts een muisklik bij u vandaan.

Software Updates & Onderhoud
Verspil uw tijd niet met het bijhouden van een administratie van uw systeem! Ons team zorgt voor het volledige beheer, onderhoud, monitoring en bijwerken van de diensten voor u!

Beheer
De gebruiksvriendelijke interface van SpamExperts biedt verschillende toestemmingsniveaus, branding opties, automatische gebruiker / account detectie, white- en blacklisting tools, en nog veel meer!

Over de auteur

Fatih Kilic

Het begon allemaal tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim. Deze opleiding leerde me hoe producten of diensten het beste kunnen worden gekoppeld aan een specifieke doelgroep. Online én offline. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en grafische vormgeving vormden een uitdaging voor mij. Toen ik ontdekte hoe achterhaald en gebruiksonvriendelijk veel websites waren, was voor mij de keuze snel gemaakt. Dit was mijn werkveld. Tijd voor een eigen bedrijf!

Plaats een reactie

Onze opdrachtgevers

Bekijk ons werk

home_img6
Harry van Hunen

Harry van Hunen

Voertuigreclame, Hosting, Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

home_img6
Esu Masterclasses

Esu Masterclasses

Vormgeving, Webdesign

home_img6
Nida DenHaag

Nida DenHaag

Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

meer werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem contact op