SSL-certificaat

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

SSL-certificaat

Internet is continu in beweging en daarop past Google continu haar formule aan. Een voorbeeld daarvan is de mobiel vriendelijke weergave van een website en het belang ervan voor de Google-positie. Er zijn nog tal van andere factoren die meewegen in de ranking van een website binnen Google. Waaronder een versleutelde verbinding via https://-verbinding. In dit artikel beschrijven we de voordelen en het gebruik van een SSL-certificaat.

Wat is het voordeel van een SSL-certificaat?
Een SSL -certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en website. Daarnaast wekt een website met een groen slotje in de adresbalk vrijwel direct het vertrouwen van een bezoeker en het straalt veiligheid uit.

Versleuteling met een SSL-certificaat
De data wordt met een SSL-certificaat ge-encrypt, dit houdt in dat data die wordt gedeeld versleuteld wordt. Stel je voert een betaling uit of je vult een formulier in op een website via een onbeveiligd WiFi-netwerk. In feite verstuur je dan vertrouwelijke data onveilig over het internet. Zonder een SSL-certficiaat is je data daarmee gemakkelijk inzichtelijk voor een kwaadwillende.

SSL-certificaat

Hoger in Google met een SSL-certificaat
Google heeft bepaald dat de versleuteling van websites mee wordt gewogen in de Google-positie. Een SSL-certificaat draagt hiermee bij aan een betere score in Google voor je website.

SSL-certificaat aanvragen en installeren?
Wij adviseren je graag over het juiste SSL-certificaat en de volledige configuratie daarvan op uw website/webshop. Meer informatie? Neem contact met ons op via info@fatihkilic.nl of bel 0578 700 207

Over de auteur

Fatih Kilic

Het begon allemaal tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim. Deze opleiding leerde me hoe producten of diensten het beste kunnen worden gekoppeld aan een specifieke doelgroep. Online én offline. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en grafische vormgeving vormden een uitdaging voor mij. Toen ik ontdekte hoe achterhaald en gebruiksonvriendelijk veel websites waren, was voor mij de keuze snel gemaakt. Dit was mijn werkveld. Tijd voor een eigen bedrijf!

Plaats een reactie

Onze opdrachtgevers

Bekijk ons werk

home_img6
Harry van Hunen

Harry van Hunen

Voertuigreclame, Hosting, Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

home_img6
Esu Masterclasses

Esu Masterclasses

Vormgeving, Webdesign

home_img6
Nida DenHaag

Nida DenHaag

Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

meer werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem contact op