Vol verwachting klopt mijn hart

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

Vol verwachting klopt mijn hart

Terwijl half Nederland zich bezighoudt met de Witte piet die gisteravond in het Sinterklaasjournaal verscheen en terwijl zangeres Anouk een nummer schrijft over de pietendiscussie, maak ik me druk over heel andere zaken.

Als kind was ik ontzettend bang voor sinterklaas en zijn hulpjes. Ik sliep in die periode slecht, at weinig en droomde over enge dingen. Blijkbaar staat deze periode van het jaar in mijn geval garant voor angstzweet en billenknijpen. Want ook nu, jáááááren nadat mij is verteld dat mijn ouders sinterklaas altijd flink hebben geholpen, voel ik me zoals toen. De reden hiervoor ligt ditmaal niet bij de pietenbaas, maar bij het feit dat Fatih Kilic Web & Design vandaag slachtoffer is geworden van een ddos-aanval, ook wel cyberaanval genoemd.

VOL-VERWACHTING-KLOPT-MIJN-HART_2594x1007

Er is een poging gedaan om mijn server uit de lucht te schieten. Om te zorgen dat ik mijn werk niet kan doen en te zorgen dat potentiële klanten mijn website niet konden bezoeken. Waarom? Ben ik zo stout geweest dit jaar? Volgens mij viel dat wel mee. Maar toch bekruipt mij hetzelfde gevoel als ruim twintig jaar geleden. Hopelijk kan sinterklaas me bijstaan de komende weken.

Lieve sinterklaas,

Ik zat te denken,
kunt u mij schenken,
dat mijn website gewoon in de lucht kan blijven,
dan hoef ik niet meer te verstijven,
of vijanden te verdrijven.

Dank u wel sinterklaas!

Groetjes,

Fatih

Over de auteur

Fatih Kilic

Het begon allemaal tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim. Deze opleiding leerde me hoe producten of diensten het beste kunnen worden gekoppeld aan een specifieke doelgroep. Online én offline. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en grafische vormgeving vormden een uitdaging voor mij. Toen ik ontdekte hoe achterhaald en gebruiksonvriendelijk veel websites waren, was voor mij de keuze snel gemaakt. Dit was mijn werkveld. Tijd voor een eigen bedrijf!

Plaats een reactie

Onze opdrachtgevers

Bekijk ons werk

home_img6
Harry van Hunen

Harry van Hunen

Voertuigreclame, Hosting, Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

home_img6
Esu Masterclasses

Esu Masterclasses

Vormgeving, Webdesign

home_img6
Nida DenHaag

Nida DenHaag

Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

meer werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem contact op