Weer een mijlpaal!

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

Weer een mijlpaal!

Even achterover leunen… blikje cola erbij. En… genieten! Genieten van de zojuist gelanceerde website. Onze website! Mijn website! De website waar ik de afgelopen maanden zo ontzettend hard aan heb gewerkt. Samen met Gertjan, Chloe, Ronnie, Mark, Bastiaan, & Sabine. Wat een prestatie! Helemaal happy! Toen ik in september 2011 startte met Fatih Kilic Web & Design, stond er een ‘basiswebsite’. Alle informatie stond erop, maar of ik er nou zo blij mee was? Het gevoel dat ik nu heb over de site, had ik toen in elk geval niet. Maarja, tijd om mijn website eens flink onder handen te nemen had ik de afgelopen jaren ook bijna niet. De ene opdracht volgde de andere opdracht op. Steeds vaker bracht ik een avond door op kantoor, achter mijn bureau: plannen uitwerken, brainstormen en gewoonweg ‘de klus klaren’.

WEER-EEN-MIJLPAAL!_2594x1007

‘Tussen de bedrijven door’ (leuke woordspeling), nam ik regelmatig de tijd om mijn website verder uit te bouwen. En dat deed ik niet alleen. Samen met Gertjan, Mark, Chloe, Ronnie, Bastiaan & Sabine maakten we mooie beelden, schreven we gave teksten en verdiepten we ons in allerlei technische zaken. Ik leerde elke dag nieuwe dingen en mijn portfolio groeide bijna ‘met de dag’. En nu zit ik hier te genieten… even stilstaan bij dit moment. Weer een mijlpaal! De zoveelste in de afgelopen jaren. Ik ben blij, trots en een gelukkig mens. En dat mag iedereen weten!

Fatih Kilic

Over de auteur

Fatih Kilic

Het begon allemaal tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim. Deze opleiding leerde me hoe producten of diensten het beste kunnen worden gekoppeld aan een specifieke doelgroep. Online én offline. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en grafische vormgeving vormden een uitdaging voor mij. Toen ik ontdekte hoe achterhaald en gebruiksonvriendelijk veel websites waren, was voor mij de keuze snel gemaakt. Dit was mijn werkveld. Tijd voor een eigen bedrijf!

Plaats een reactie

Onze opdrachtgevers

Bekijk ons werk

home_img6
Harry van Hunen

Harry van Hunen

Voertuigreclame, Hosting, Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

home_img6
Esu Masterclasses

Esu Masterclasses

Vormgeving, Webdesign

home_img6
Nida DenHaag

Nida DenHaag

Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

meer werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem contact op