13 oktober

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

13 oktober

Maandag 13 oktober 2014. Voor mij een feestelijke dag met cadeautjes, ballonnen, slingers en felicitaties van over de hele wereld. Leve social media! En lang leve Fatih Kilic! 28 jaartjes oud ☺ !

Voor het gros van Nederland leek afgelopen maandag een wat minder vrolijke dag. Tja, ik kan ook moeilijk ontkennen dat het een blamage was, een afgang voor Guus Hiddink en consorten. De derde nederlaag in vier duels onder Hiddink.

13-OKTOBER_2594x1007

Zelf weet ik te weinig van voetbal om een volledige wedstrijdanalyse te schrijven, maar de kranten staan vol met artikelen over het postbodevoetbal dat onze helden lieten zien. De Volkskrant is bang dat de tweede episode van Hiddink zal uitdraaien op een ‘faliekante mislukking’, terwijl het Algemeen Dagblad spreekt van een ‘crisis bij Oranje’. De krant zocht uit dat Nederland nooit eerder verloor van een land met minder inwoners (280.000, dat is 2% van het aantal inwoners dat Nederland telt) dan IJsland.

Net als Tsjechië heeft IJsland nu zes punten voorsprong op Nederland. Maar die Tsjechen, die pakken we wel tijdens de thuiswedstrijd. Of… ehhm… Nee toch? Hoe is het mogelijk? Die wedstrijd staat gepland op.. jawel… 13 oktober. Wederom op mijn verjaardag! Ik ga een brief schijven naar de UEFA. Ik wil volgend jaar rustig een taartje kunnen eten op mijn verjaardag, zonder me druk te hoeven maken om de wanprestaties van onze oranje leeuwen. Dat zal de UEFA toch wel begrijpen?

Over de auteur

Fatih Kilic

Het begon allemaal tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim. Deze opleiding leerde me hoe producten of diensten het beste kunnen worden gekoppeld aan een specifieke doelgroep. Online én offline. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en grafische vormgeving vormden een uitdaging voor mij. Toen ik ontdekte hoe achterhaald en gebruiksonvriendelijk veel websites waren, was voor mij de keuze snel gemaakt. Dit was mijn werkveld. Tijd voor een eigen bedrijf!

Plaats een reactie

Onze opdrachtgevers

Bekijk ons werk

home_img6
Harry van Hunen

Harry van Hunen

Voertuigreclame, Hosting, Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

home_img6
Esu Masterclasses

Esu Masterclasses

Vormgeving, Webdesign

home_img6
Nida DenHaag

Nida DenHaag

Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

meer werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem contact op