2020 ging een fantastisch jaar worden, dat kon niet anders

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

2020 ging een fantastisch jaar worden, dat kon niet anders

Het voelt alsof het een paar dagen geleden is dat ik mijn vork in de overheerlijke, door mijn moeder bereidde, dolma prikte. En voor het geval mensen niet weten waar ik het over heb? Zoek het recept maar even op 😉 Samen met vrienden en familie vierde ik kerst. Een paar dagen later luidde we 2020 in. Nog zo’n mooi moment waar ik inmiddels met weemoed op terugkijk. Mijn hoofd vol plannen. Zowel zakelijk als privé zat ik vol dromen. 2020 ging een fantastisch jaar worden, dat kon niet anders.

Coronavirus? Het wát?

….En toen werd het februari…. Een bericht van een goede vriend. Of ik had gelezen over het coronavirus. Het wát? Eh, nee? Geen idee. Wist ik veel dat ik een paar dagen later geen krant kon openslaan, geen televisieprogramma kon kijken en geen social media bericht kon lezen zonder dit onderwerp van gesprek. De uitbraak van het coronavirus houdt de wereld in z’n greep. De pandemie raakt ons allen, niet alleen vanwege het aantal besmettingen en doden door het virus, maar ook door alle maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. Zorgpersoneel werkt zich een slag in de rondte, oud-zorgmedewerkers keren terug naar hun roots en ouders vervullen naast hun bestaande taak ook die van docent. Mensen maken zich zorgen om de economische en financiële gevolgen van de crisis waar we met elkaar in zijn beland.

En Fatih Kilic?

Ik ontdekte de afgelopen weken een kant van mezelf die ik nog niet kende. Want naast dat ik me natuurlijk ook zorgen maak over het voortbestaan van Reclame & Marketingbureau HUQSON, waarover later meer, verwonder ik me over een kant van mezelf die ik eigenlijk niet echt kende. Het voelt een beetje alsof er een Fatih van ‘voor de corona is’, namelijk de streber, de harde werker, de onafhankelijke en ietwat ongeduldige ondernemer. De Fatih ‘van nu’ lijkt een stukje relaxter geworden. Ik breng, zoals de meeste ouders op dit moment, heel veel tijd door met mijn zoontje. Die kleine man laat me de wereld door andere ogen zien. Terug naar de basis. Terug naar waar het eigenlijk om gaat. We leven het leven in een ander tempo, zijn tempo. We genieten van de kleine dingen die het leven te bieden heeft. We wandelen, plukken bloemen, genieten van de zon, bouwen een treinrails, eten tosti’s, bakken koekjes en knuffelen totdat de zon weer ondergaat en het tijd is om naar bed te gaan. We genieten van de tijd samen. Het kan bijna niet zoeter, maar voor nu is dit mijn realiteit.

Mijn bubbel

Maar zodra zoonlief op bed ligt en ik mijn telefoon pak, de televisie aanzet of – op anderhalve meter afstand- een praatje maak met de buren, voelt het elke dag alsof er met een zwaard in mijn bubbel wordt geprikt. Want de realiteit is natuurlijk dat er dagelijks mensen op de IC belanden en dat er dagelijks mensen sterven. Ik zie het leed, ik hoor de verhalen en ik voel de pijn. De Fatih van ‘voor de corona’ heeft een strijdplan bedacht. Niet om de wereld te redden en ook niet om Nederland te redden. Maar ik heb wel mijn ideeën om Reclame & Marketingbureau HUQSON overeind te houden. Want 2020 ging mijn jaar worden toch? Die droom laat ik niet los. Dat vindt de Fatih van ‘na de corona’ ook niet goed.

Hoe ik van plan ben om van 2020 toch een succes te maken? Blijf mij volgen. Ik houd je graag op de hoogte van mijn plannen!

Voor nu wens ik je gezondheid, liefde en wijsheid! Heb lief, jezelf en elkaar! Houd moed!

Reclame & Marketingbureau Huqson

Over de auteur

Fatih Kilic

Het begon allemaal tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim. Deze opleiding leerde me hoe producten of diensten het beste kunnen worden gekoppeld aan een specifieke doelgroep. Online én offline. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en grafische vormgeving vormden een uitdaging voor mij. Toen ik ontdekte hoe achterhaald en gebruiksonvriendelijk veel websites waren, was voor mij de keuze snel gemaakt. Dit was mijn werkveld. Tijd voor een eigen bedrijf!

Plaats een reactie

Onze opdrachtgevers

Bekijk ons werk

home_img6
Harry van Hunen

Harry van Hunen

Voertuigreclame, Hosting, Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

home_img6
Esu Masterclasses

Esu Masterclasses

Vormgeving, Webdesign

home_img6
Nida DenHaag

Nida DenHaag

Fotografie, Drukwerk, Huisstijl, Vormgeving, Webdesign

meer werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

neem contact op